ECO kids, cum să îți educi copiii pentru a avea grijă de mediu

Într-o zi, copiii noștri vor fi oameni mari, educatori, doctori, cercetători sau, cine știe, poate un factor de decizie cunoscut la nivel mondial. Ceea ce îi învățăm astăzi le va afecta fără îndoială alegerile viitoare de zi cu zi și obiceiurile în toate domeniile, inclusiv în grija față de mediu. În plus, învățându-i cum să ducă un stil de viață durabil și ecologic îi vei învăța să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor în general, menținând în același timp planetă mai sănătoasă.

Dar care sunt cele mai eficiente și mai ușor de aplicat modalități de a transmite următoarei generații ideea și obiceiurile unei vieți ecologice? Iată 3 idei despre cum să păstrezi atmosfera distractivă în timp ce construiești o bază solidă pentru comportamentul viitor al copilului tău ECO.

  • Cumpărați în mod responsabil

Învață-i pe copii cum să cumpere responsabil atât pentru ei cât și pentru mediul înconjurător. De la alegerea produselor care sunt bune pentru mediu, până la selectarea produselor organice care îi pot menține sănătoși. E greu, poate cel mai greu mai ales când suntem înconjurați de oferte și jucării care de care mai colorate și dulciuri..colorate și ele. De aceea e important să reușești să le oferi variante care să îi și bucure, nu doar să fie eco. Un exemplu bun sunt termosurile de la Kleen Kanteen care sunt super vesele dar, și mai important, sunt pe viață! Tehnologia Climate Lock™ pastrează băutura caldă pâna la 12 ore și rece pana la 40 ore, iar finisajul Klean Koat impiedică deteriorarea termosului, astfel acestal având o durată de viață nelimitată.

a
  • Petreceți mai mult timp în natură împreună

Acest truc simplu vă va învăța copiii respectul pentru exterior. Din fericire țara noastră oferă o mulțime de trasee de unde poți alege. Fie că vă îndreptați către parcul local sau reușiți să fugiți până pe munte, această plimbare îl va ajuta pe amândoi să aprecieze frumusețea găsită într-un ecosistem respectat de către oameni. Luați cu voi un ceai cald și un sandwich delicios, le puneți într-un rucsac și fuga la plimbare. Aici găsești cele mai faine variante de rucsacuri din materiale reciclabile.

aaa
  • Faceți din grădinărit activitatea preferată din timpul liber

Fie că este vorba de o grădină la casă sau de câteva ghivece, puteți învăța devreme importanța cultivării cu scop intenționat, în timp ce plantați ceva sau pur și simplu curățați grădina. Pentru zilele friguroase sau când pur să simplu vreși să vă distrați împreună o puteți face plantând creioane. Da. S-au inventat creioanele plantabile Sprout Kids Edition. După ce creionul consumat devine prea mic pentru a-l putea folosi, îi poți planta capsula cu semințe pentru a te bucura de plante și flori:chia, coriandru, margarete, floare de Nu mă Uita, salvie, busuioc, cimbru și garoafe. Creioanele sunt 100% naturale, realizate din lemn folosit si ales in mod sustenabil, grafit si lut.

aaaaa