Oferta Corporate

Suntem furnizori de produse promotionale de peste 15 ani , avand experienta in managementul proiectelor mici si foarte mari ( am livrat produse promotionale personalizate pentru clienti din toata Europa), proiecte urgente ( de pe o zi pe alta), dar si proiecte cu produse custom made.

Am lansat www.cadourieco.ro pentru ca ne dorim sa oferim o alternativa sustenabila pentru orice achizitie de produse promotionale, fiind constienti ca nu exista un Plan B pentru Planeta . Am ales produse calitative realizate din materiale prietenoase cu mediul, iar pentru orice eveniment de marketing sau achizitie de produse promotionale, oferim consultanta specializata .

Dorinta continua de dezvoltare si de cunoastere a produselor, a modalitatilor de personalizare, toate acestea sunt puse in practica pentru fiecare proiect, reusind astfel sa propunem produsele cu cel mai mare impact, respectand bugetul alocat .

Luam in considerare tema proiectului, calitatea cea mai buna pentru produsele oferite, realizam grafica, asiguram mostra atat pentru produs cat si pentru personalizare, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit inainte de livrarea produselor in locatia dorita.