FORGOT YOUR DETAILS?

  Livrare gratuita pentru comenzi peste 200 Lei
     Livrare in 24h pentru produsele de pe stoc
   Retur simplu in 30 de zile

Cadouri si produse din piatra

Afișez toate cele 10 rezultate

Piatra este un produs natural al Pamantului, fiind considerat materialul sustenabil originar din care omenirea a produs si a construit numeroase edificii si bunuri. Piatra nu necesita alte materiale pentru a fi obtinuta, existand resurse abundente cu diferite culori, texturi, forme si caracteristici care o fac sa fie extrem de versatila in producerea multor tipuri de bunuri.

Unul din cele mai inovative si eco-friendly moduri de a utiliza acest material este producerea hartiei de piatra, proprietatile acesteia fiind foarte similare cu ale hartiei conventionale, avand chiar mai multe avantaje, fiind impermeabila si rezistenta la rupere. Nu in ultimul rand, reprezinta o alternativa sustenabila la hartia conventionala, salvand copacii de la taiere. In plus, aceasta poate fi reciclata cu succes, in proces fiind emisa o cantitate foarte mica de gaze cu efect de sera.
La Natural Cadouri Eco te asteapta produse eco-friendly realizate din piatra, unele din cele mai populare fiind agendele cu interior din hartie de piatra. Daruieste sustenabil!

TOP