FORGOT YOUR DETAILS?

  Livrare gratuita pentru comenzi peste 200 Lei
     Livrare in 24h pentru produsele de pe stoc
   Retur simplu in 30 de zile

Cadouri si produse din piatra

Afișez toate cele 13 rezultate

Cauți un cadou eco-friendly din piatră unic și special?

La Natural Cadouri Eco te așteaptă produse eco-friendly realizate din piatră, unele din cele mai populare fiind agendele cu interior din hârtie de piatră. Piatra este un produs natural al Pământului, fiind considerat materialul sustenabil originar din care omenirea a produs și a construit numeroase edificii și bunuri.

Piatra nu necesită alte materiale pentru a fi obținută, existând resurse abundente cu diferite culori, texturi, forme și caracteristici care o fac să fie extrem de versatilă în producerea multor tipuri de bunuri.

Alege cadoul perfect din produse sustenabile din piatră!

Unul din cele mai inovative și eco-friendly moduri de a utiliza acest material este producerea hârtiei de piatră, proprietățile acesteia fiind foarte similare cu ale hârtiei convenționale, având chiar mai multe avantaje, fiind impermeabilă și rezistentă la rupere.

Nu în ultimul rând, reprezintă o alternativă sustenabilă la hârtia convențională, salvând copacii de la tăiere. În plus, aceasta poate fi reciclată cu succes, în proces fiind emisă o cantitate foarte mică de gaze cu efect de seră. Dăruiește sustenabil!

TOP