Lucruri bune care ni s-au intamplat in 2020

Mai avem un pic și gata cu anul acesta. Din punct de vedere emoțional, 2020 a durat aproximativ 12 luni și 467 de ani. Nu a fost un an ușor pentru nimeni însă trebuie să ne amintim că s-au întâmplat o mulțime de lucruri bune pe care poate nu le-am bagat în seamă pentru că am fost preocupați de “prea multul”din jurul nostru. Acum, când mai e atât de puțin, am pregătit o listă cu cele mai bune lucruri din acest an.

Emisiile de carbon au scăzut cu cea mai mare cantitate înregistrată vreodată.

Pentru că am stat mai mult în case, emisiile de carbon au scăzut cu un record de șapte procente în 2020. Practic i-am dat Planetei o pauză să respire și cred că putem lua această experiență ca un exemplu, iar în anii următori poate vom face asta din proprie voință, fără a fi forțați de împrejurări.

Picture1 2

Lucrul de acasă ne-a oferit mai mult timp

Pentru că în pauzele de dezmorțire am dat cu aspiratorul în loc să stăm la o cafea cu un coleg, la sfârșitul zilei de muncă micile task-uri pe care le-am fi avut de îndeplinit când ajungeam acasă sunt deja îndeplinite. Asta ne-a dat mai mult timp pentru noi, pentru cei dragi și mai ales pentru a face schimbări în viața noastră. Fie am citit mai mult, fie am hotărât împreună cu familia cum să reciclam (stând mai mult acasă conștientizezi ce mult plastic, carton su sticlă rămâne în urma noastră). Iar cei care nu au lucrat de acasă s-au bucurat de stabilitatea oferită de continuitatea vieții așa cum o știau.

Ne-am dat seama cât de mult iubim natura

Pentru că așa suntem noi, oamenii, de multe ori apreciem mai mult lucrurile atunci când nu le avem. Faptul că nu am avut acces necondiționat la natură, nu am putut călători atât cât ne-am fi dorit, ne-a făcut să ne dăm seama ce rol important are aceasta în viața noastră și să o prețuim mai mult.

foggy mountain summit

Avem parte de un nou început!

Cea mai bună veste dintre toate: 2020 este aproape terminat și luăm cu noi lecțiile dureroase, dar necesare, în noul an. Exersează recunoștința, îmbrățișează-ți prietenii și familia când poți și trăiește viața din plin! Fii un DOer de viață bună și sărbătorește 2021 cu sufetul și mintea deschisă către ce poate fi mai bun!